Wij, als salon, zijn continu bezig met trainen op vaktechniek en trends.

Bij ons liften we mee op elkaars successen en dat maakt ons team sterk en van een hoog niveau….

Omdat vakmanschap, educatie en perfectie hoog in het vaandel staat bij ons in de salon, zijn wij onlangs begonnen met de opleiding STAR COLORIST. Het hoogst haalbare binnen L’ oreal Professionnel  op het gebied van kleur en kleurkennis en met succes.

Hiervoor volgden we als een van de eerste Nederlandse kappers een 4 daagse cursus over specialisering op het gebied van kleuren in Hoofddorp.  De eerste 3 dagen bevatte grote delen theorie over hoe de verschillende L’oreal Professionnel kleuringen werken in het haar en ga je terug naar de basis. Ik zal jullie de ingewikkelde technologieën besparen, maar wat veel mensen vergeten is dat het kleuren van het haar een vak apart is. Een optelsom van verschillende factoren en een juiste diagnose is belangrijk om uiteindelijk een mooi eindresultaat te creëren. Ook creativiteit komt in de verschillende dagen aan bod, de nieuwste kleurtrends worden behandeld en toegepast. Op de laatste dag volgde zowel een theorie- als een praktijkexamen waarbij we beoordeeld werden door de international bekende topkappers van Nederland .

Met het  Label STAR COLORIST behoor je tot de beste kleurspecialisten van L’oreal Professionnel wereldwijd en daar zijn we trots op.

banner